ajándékutalvány intimtorna kismama Kriston-módszer nőknek

Ajándékozz születésnapra Kriston Intim Torna tréninget!


Ha különleges ajándékot szeretnél szerettednek születésnapjára akkor jó helyen jársz!
A Kriston Intim Torna tréningek által kínált egészségmegőrző módszert 0-99 éves korig bárki elsajátíthatja. Segítégével egy felszabadultabb, örömtelibb életben lehet részünk.

A Kriston-módszert Kriston Andrea találta ki és több mint 37 éve fejleszti. A Kriston Intim Torna hatására komoly változásokat tapasztalhatunk, mert a mozgás segít leoldani azon érzelmeket az altesti szervekről, amelyek akadályai lehetnek az egészséges működésnek!

Kinek ajánlom? Férjnek, feleségnek, barátnőnek, párodnak, szülőknek, nagyszülőknek, nővérnek, kismamának, ismerősnek stb. – valódi, egész életre szóló élményt adhatsz a Kriston ajándékutalvánnyal.

Az ajándékkupon névre szól és a vásárlástól számított fél éven belül felhasználható az általam tartott bármelyik tréningre, előzetes bejelentkezés alapján.

Az utalvány értékét te hatrozod meg, akár egy egész tanfolyam ára is lehet. Az ajándékutalványt az összeg átutalása, kifizetése után névvel ellátva küldök e-mailben, vagy személyesen is átveheted Nagyváradon. Részletekért kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

Ajánlott bejegyzések