Kriston Intim Torna

tanfolyam nőknek

A változás lehetősége, ami egészséghez segít!

Miért pont Kriston Intim Torna?

A Kriston Intim Torna igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási módszerének, az izomfejlesztő koncepciójának és a fejlődést, az alhasi szervek egészséges funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti. 

12-13 órás foglalkozás sokak számára női életútjukhoz támogató adalék. 

A Kriston-módszerre jellemző hármas egészségtámasz: mozgásprogram + alhasvédő szokások + érzelmeket meghatározó gondolkodási stratégia. Mindezek, az egyéni mozgásprogrammal kiegészülve jelentős életminőség javulást generálnak. A Kriston Intim Torna hatásossága vizsgálatokkal igazolt.

Amennyiben nem tudsz részt venni csoportos tréningen, úgy egyéniben (személyesen vagy online) az aktuális célodra koncentrálva átlagosan 7-9 órában megtanulhatod a számodra legfontosabb ismereteket. A tempód, a személyes történeted befolyásolhatja az időkeretet. Ezt minden esetben közösen alakítjuk ki.

Amit csak te tehetsz meg magadért!

A hallgatók azon teendőket sajátítják el az egészségükért, amiket helyettük nem tehet meg az orvos. A medencefenéki izmok ereje, vérellátásukat biztosító erek fala, a hólyag-, méhtest-, végbél anatómiai magassága rendszeres gondozást igényel. A Kriston Intim Torna elsajátítása és rendszeres végzése fiatal felnőttkortól javasolt az egészséges menstruációért, a minőségi szexualitásért, a termékenység elősegítése érdekében, a szülésre való felkészülésként, később a záróizmok megfelelő működéséért, a jobb életminőséget biztosító időskorért.

A tudatos alhasvédelemmel minden életkorban kezedbe veheted az egészséged és megtapasztalhatod, hogy mennyire más, amikor a záróizmaidban érzékeled az erőt. 

A Kriston Intim Torna nőknek tréning 17 éves kortól ajánlott.

Mikor ajánlott a Kriston Intim Torna nőknek tanfolyam?

 • Ha szeretnéd megőrizni az altesti szerveid egészségét!
 • Ha kismama vagy és szeretnél felkéSZÜLni a szülésre, ott ahol szülni fogsz!
 • Ha szülés után szeretnéd regenerálni a gátizmaidat!
 • Ha szertnél megszabadulni a kialakult altesti tüneteidtől, mint például inkontinencia (vizelet, szél, széklet), visszértágulatok (aranyér, hüvelyi visszértágulat, szeméremtájéki visszértágulat), menstruációs görcsök, hüvelygyengeség, felfázás, petefészek kimerülés, süllyedések (méhtest, végbél vagy húgyhólyag), vaginizmus, PCOS, mióma, ciszta, méhpolip, endometriózis, alacsony libidó, száraz hüvely, hőhullámok, székrekedés stb.
 • Ha v.milyen altesti műtét után szeretnél regenerálódni!
 • Ha szeretnél jobb szexuális életet!
 • Ha érdekel a tested működése és szeretnél tenni az egészségedért!

Semmilyen tünetem nincs!

Ez remek! Akkor jó úton vagy!

A Kriston Intim Torna egy prevenciós és önrehabilitációs módszer, hozzájárul az alhasi szervek egészségének a megőrzéséért!

Ez a legmegfelelőbb alkalom, hogy elsajátítsd a Kriston-módszert, ezáltal megelőzheted a következő tünetek kialakulását: hüvelygyengeség, székrekedés, méhsüllyedés, hólyagsüllyedés, inkontinencia, hüvelyszárazság, termékenységi problémák, felfázás, hüvelygyulladás, aranyér vagy más visszértágulatok kialakulását stb.

A szokásáthangolás segít, hogy hosszan tud megőrizni az altesti szerveid élettani magasságukban. A rendszeresen végzett gyakorlatokkal erőssé tudod tornáztatni a gátizmodat, ezzel hozzájárulva egy még jobb szexuális élethez. A pszihoszomatikai történetekkel pedig felfedezheted az esetleges okokat amelyek valamilyen tünethez vezethetnek. 

A Kriston-módszer elsajátítása mindenképp ajánlott az egészséges altest és gátizom megőrzése érdekében. 

 

 

KISMAMA VAGYOK!

A Kriston Intim Torna teljes biztonságban végezhető az egész várandósság alatt a megfoganástól a szülésig, sőt ajánlott is elvégezni, hogy fel tudj kéSZÜLni ott ahol szülni fogsz.

A korai szakaszban a méhtest keringését ideálissá teszik, ezzel segítve a működését, tehát támogatják a beágyazodást is. Te megnyugodhatsz, hogy ott is felkéSZÜLt leszel, ahol SZÜLsz, és gondoskodsz későbbi „női erődről” is. A szülésnél nagyon lényeges a belső állapot, hogy legyen egy ellazult állapot, ami csak bizalom esetén tud megtörténni. Amennyiben a lelkünket és testünket felkészítjük a csodás útra, akkor GÁTlástalanul elengedettek tudunk lenni, és nem lesz szükség a mesterséges GÁTLÁStalanítás, vagyis gátmetszés. 

A jó felkészüléssel nem csupán a babádnak teszed könnyebbé a kijutást, hiszen az ellazításra, nyújtásra képes izom kisebb ellenállással nyitható, hanem a saját felépülésedet is megkönnyíted.

Kriston Intim Torna - könyv

A módszer hatékony elsajátításához mindenképp egy tréning elvégzése szükséges. Azonban az otthoni gyakorláshoz nem árt, ha beszerzed a polcodra a Kriston Intim Torna könyveket is.

Kriston Andrea több mint harminc éve fejleszti módszerét a Kriston Intim Tornát, mellyel kapcsolatban saját könyvei is megjelentek.

Kriston Intim Torna könyv nőknek szól, életkortól függetlenül. A rohanás, a stressz, a rengeteg munka a szervezet női erejének gyengülésével járhat, és a belső izmok csak karbantartással őrzik meg erejüket. Nincs az a nő, aki elmondhatja, hogy rejtett testtájain is edzett, ha nem edzi magát. Ha valaki azonban követi a Kriston Intim Torna útmutatásait, tíz hét alatt jelentős fejlődést érhet el altesti záróizmain. A könyv az arcbőr, a mell fiatalságának megőrzéséhez és a menstruáció örömteli megélésének eléréséhez is jó tanácsokkal szolgál, egyben segít megóvnunk magunkban a NŐT ebben a változó világban.

A tanfolyam részei

minden Kriston Intim Torna tanfolyam ebből a 3 részből épül fel

01

Mozgás

Körübelül 300 gyakorlatot építünk egymásra, melynek a végére összeáll a gátizom gyorsaság, erő és állóképesség fejlesztő gyakorlatsora. A mozgás bárki számára elsajátítható kortól és nemtől függetlenül. Minden hallgató egyéni programot kap!

02

Szokások

Mindennapi szokásainkat hangoljuk át, hogy sokáig meg tudjuk őrizni az alhasi szerveink élettani magasságát, illetve fontos, hogy ne gyakoroljunk fölösleges nyomásokat a gátizomra, megelőzzük a visszértágulatok kialakulását (pl.aranyér, hüvely környéki és szeméremtájéki vénatágulatok)

03

Pszihoszomatikai történetek

Valós történeteken keresztül feltérképezheted a saját intim területeden elraktározódott érzelmi tölteteket, ráláthatsz a tüneteid pszihoszomatikai okára. Ez egy önismereti út az intimitáson keresztül. Segít feloldani az elraktározódott gátakat.

A tanfolyamot elvégző hallgatókat a tanfolyam végeztével egy  Kriston Andrea által készített hanganyag segíti az otthoni gyakorlásban, melyet a Kriston-módszer hivatalos weboldalán keresztül érnek el.

A Kriston Intim Torna igazolt eredményei*:

 • Orvosok közreműködésével műszeres mérésekkel igazoltuk, hogy nőknél 10 hetes gyakorlást követően a záróizmok 132%-os javulást/erősödést érnek el.
 • Nőknél 93%-ban megszünteti az izomgyengeségből fakadó, akaratlan vizeletvesztést.
 • A nők 96%-a tapasztal önértékelés-növekedést a gyakorlást követően.
 • A nők 48,7%-ánál csökkenti a menstruációs görcsöt.
 • 85%-ban megszünteti az aranyeres tüneteket.
 • 82%-ban bizonyult hatásosnak hólyagsüllyedés esetén.
 • A módszer rendszeres alkalmazásával növelhető a vitalitás és az életerő.
 • 3 inkontinenciatípusban, szexuális funkciók javításában értünk el jelentős javulást.

Forrás: www.intimtorna.hu

Anita nagyon ügyes előadó! Hangulatos, derűs, figyelemfelkeltő, tartalmas képzést tartott a diszkréció maximális megörzésével. Csak ajánlani tudom ismerőseimnek is az általa tartott tréninget! Köszönöm a lehetőséget, hogy elsajátíthattam a Kriston Intim Torna alapismereteit.
Anna

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Ha bármilyen kérdésed felmerül, nyugodtan tedd fel! Elérhetsz telefonon, e-mailen, üzenetbe de akár itt is írhatsz.