Kriston Intim Torna

tanfolyam férfiaknak

A változás lehetősége,
ami egészséghez segít.

Miért pont Kriston Intim Torna?

A Kriston Intim Torna egy erőteljes hatású tréning, ahol a hallgató olyan tudásra tehet szert, amivel védheti és csúcsformába hozhatja a hasi szervek egészséges funkcióit és fejlesztheti a szexuális szervek feletti kontrollt. Az így nyert kontroll érezhetően növeli a magabiztosságot.

Mindezt a Kriston-módszerre jellemző hármas egészségtámasz teszi lehetővé: mozgásprogram + alhasvédő szokások + funkciót javító gondolkodási stratégia.

A 12 órás tanfolyamon létrejövő változás az egyéni mozgásprogrammal kiegészülve jótékony adalékként szolgál az egészséges férfi léthez. 

Amennyiben nem tudsz részt venni csoportos tréningen, úgy egyéniben (személyesen vagy online) az aktuális célodra koncentrálva átlagosan 7-9 órában megtanulhatod a számodra legfontosabb ismereteket. A tempód, a személyes történeted befolyásolhatja az időkeretet. Ezt minden esetben közösen alakítjuk ki.

Amit csak te tehetsz meg magadért!

A Kriston Intim Torna igazolt hatásosságát az egyedülálló oktatási és izomfejlesztő módszerének, valamint az alhasi szervek egészséges funkcióját javító egyedülálló eszköztárának köszönheti.

A Kriston Intim Torna hatásossága vizsgálatokkal igazolt.  A hallgatók azon teendőket sajátítják el az egészségükért, amit helyettük nem tehet meg az orvos.

A medencefenéki izmok ereje, vérellátásukat biztosító erek fala, a prosztata, a pénisz szövetei, a herék, a húgyhólyag és a bélrendszer folyamatos funkcióvédelmet igényelnek.  A gyakorlatok helyes elsajátítása és rendszeres végzése a fiatal felnőttkortól kezdve minden életkorú férfi egészséggondozásához javasolt megelőzésként és a tünetek felszámolására.

A Kriston Intim Torna férfiaknak tréning 17 éves kortól ajánlott.

Mikor ajánlott a Kriston Intim Torna Férfiaknak tanfolyam?

  • Ha szeretnéd megőrizni az altesti szerveid egészségét,
  • Ha szeretnél megszabadulni a kialakult altesti tüneteidtől, mint például inkontinencia (vizelet, szél, széklet), visszértágulatok (aranyér, pénisz környéki visszértágulat, here visszértágulat), prosztatagyulladás, prosztatamegnagyobbodás, kevés hímivarsejt, alacsony tesztoszteron termelés, süllyedések (végbél, hólyag), görcsös gátizom, korai magömlés, instabil merevedés, merevedési gondok, orgazmusképesség hiánya, alacsony libidó, székrekedés stb.
  • Ha valamilyen altesti műtét után szeretnél regenerálódni (pl. prosztata eltávolítás után),
  • Ha jobb szexuális életet szeretnél,
  • Ha érdekel a tested működése és szeretnél tenni az egészségedért,
  • Ha szeretnéd többet megtudni a női testről és lélekről.

Semmilyen tünetem nincs!

Ez remek! Akkor jó úton vagy!

A Kriston Intim Torna egy prevenciós és önrehabilitációs módszer, hozzájárul az alhasi szervek egészségének a megőrzéséért!

Ez a legmegfelelőbb alkalom, hogy elsajátítsd a Kriston-módszert, ezáltal megelőzheted a következő tünetek kialakulását: székrekedés, inkontinencia (szél, széklet, vizelet), korai magömlés, merevedési problémák, prosztatagyulladás, prosztatamegnagyobbodás, tesztoszteron hiány, kevés hímivarsejt, aranyér vagy más visszértágulatok kialakulását, mint például pénisz környéki vénatágulat, here vénatágulat stb.

A szokásáthangolás segít, hogy hosszan tud megőrizni az altesti szerveid élettani magasságukban. A rendszeresen végzett gyakorlatokkal erőssé tudod tornáztatni a gátizmodat, ezzel hozzájárulva egy még jobb szexuális élethez. A pszihoszomatikai történetekkel pedig felfedezheted az esetleges okokat amelyek valamilyen tünethez vezethetnek. 

A Kriston-módszer elsajátítása mindenképp ajánlott az egészséges altest és gátizom megőrzése érdekében. 

Kriston Intim Torna férfiaknak - A férfierő megtartása - könyv

A módszer hatékony elsajátításához mindenképp egy tréning elvégzése szükséges. Azonban az otthoni gyakorláshoz nem árt, ha beszerzed a polcodra a Kriston Intim Torna könyveket is.

Kriston Andrea több mint harminchét éve fejleszti módszerét a Kriston Intim Tornát, mellyel kapcsolatban saját könyvei is megjelentek.

A Kriston Intim Torna férfiaknak – a férfierő megtartása, pedig a címéből adódóan a férfiak számára íródott. Hiszen náluk is a fiatalos, egészséges és a gyengülő férfi altestnek egyaránt gondoskodásra van szüksége, hogy jó erőben maradjon. Ugyanúgy edzést igényel, mint a has- vagy a farizom. A Kriston Intim Torna (KIT) nyújtotta tudatos alhasvédelemmel a férfiak karbantarthatják és ezáltal megóvhatják azon a testrészeiket is, amelyek eddig kimaradtak a testedzésből. A napi néhány perces KIT-gyakorlatsor elvégzése észrevehetően növeli a szexuális képességet, a nemi vágyat, az erekciót, képessé tesz a magömlés idejének irányítására, fokozza húgycső és a végbél záróerejét. Jó hatású a prosztata védelmére, a megtermékenyítő képességnek és a férfihormon mennyiségének növelésére. Az aranyér, a here-vénatágulatok hatékony kiegészítő terápiája. Miközben intim testtájaidat csúcsformába hozod, önbizalmad láthatóan növekszik. A legfontosabb változás a lélekben következik be, a nők legnagyobb örömére… A rendszeres KIT-tréning kamaszkortól javasolt, egészen addig, míg jó erőben kívánsz maradni.

A tanfolyam részei

minden Kriston Intim Torna tanfolyam ebből a 3 részből épül fel

01

Mozgás

Körübelül 300 gyakorlatot építünk egymásra, melynek a végére összeáll a gátizom gyorsaság, erő és állóképesség fejlesztő gyakorlatsora. A mozgás bárki számára elsajátítható kortól és nemtől függetlenül. Minden hallgató egyéni programot kap!

02

Szokások

Mindennapi szokásainkat hangoljuk át, hogy sokáig meg tudjuk őrizni az alhasi szerveink élettani magasságát, illetve fontos, hogy ne gyakoroljunk fölösleges nyomásokat a gátizomra, megelőzzük a visszértágulatok kialakulását (pl.aranyér, pénisz környéki visszértágulatok,  herevénatágulatok)

03

Pszihoszomatikai történetek

Valós történeteken keresztül feltérképezheted a saját intim területeden elraktározódott érzelmi tölteteket, ráláthatsz a tüneteid pszihoszomatikai okára. Ez egy önismereti út az intimitáson keresztül. Segít feloldani az elraktározódott gátakat.

A tanfolyamot elvégző hallgatókat a tanfolyam végeztével egy  Kriston Andrea által készített hanganyag segíti az otthoni gyakorlásban, melyet a Kriston-módszer hivatalos weboldalán keresztül érnek el.

Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Érdekes és tanulságos volt minden történet, még hosszú órákon keresztül hallgattam volna. Az önbizalmamra mindenképp pozitív hatással volt. Köszönöm
Endre

Keress bizalommal!

Ha érdekel a Kriston Intim Torna Férfiaknak tanfolyam, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot!