Clauze generale

Prezentele Termeni și Condiții (în continuare Acord) se vor aplica tuturor persoanelor care accesează și/sau utilizează pagina de web https://illesanita.ro/  (în continuare Pagină). 

Administratorul paginii https://illesanita.ro/ este ILLÉS – NAGY GYONGYI – ANITA PFA (în continuare Administrator) cu sediul în Oradea str. Alexandru Cazaban nr. 41 bl. Z11 ap. 5, jud. Bihor, CUI: 48695433, Număr înregistrare Registrul Comerțului F5/2483/29.08.2023, tel. 0040 770 474 984, email: [email protected].

Administratorul a creat această Pagină pentru a oferi informații legate de metoda Kriston Intim Torna® și cursurile de Kriston Intim Torna® în particular. Utilizatorii interesați au posibilitatea de a face o rezervare la cursurile anunțate pe Pagină, în acest caz utilizatorul va fi transferat pe pagina oficială Kriston Intim Torna® https://intimtorna.hu/, prin continuare va accepta acele Termeni și condiții și Nota de Informare privind Protecția Datelor cu Caracter Personal care se aplică pe pagina https://intimtorna.hu/

Administratorul poate modifica prezentul Acord în orice moment prin publicarea versiunii amendate pe Pagină. Acordul amendat și modificat va intra în vigoare imediat din momentul publicării. Dacă se va continua utilizarea Paginii după publicarea Acordului amendat și modificat, se consideră acceptarea implicită de către utilizatori a termenilor amendați. Prezentul Acord nu poate fi modificat decât în scris de către Administrator.

Modalitatea de funcționare

Pagina pune la dispoziția utilizatorilor informații despre activitățile Kriston Intim Torna® bazată în totalitate pe metoda dezvoltată de către Kriston Andrea, cursurile sunt ținute de Illés Anita, trainer acreditat Kriston Intim Torna®. Rezervarea la cursurile anunțate pe Pagină se fac pe pagina oficială Kriston Intim Torna® https://intimtorna.hu/

Utilizatorul are posibilitatea de a se abona la newsletter-ul illesanita.ro, în acest scop se va furniza prenumele și adresa de email. Dezabonarea poate fi efectuată oricând prin butonul de dezabonare care se află la sfârșitul newsletter-ului trimis. În cazul în care nu funcționează vă rog să trimiteți o cerere pe adresa de email [email protected].

Proprietatea Paginii și drepturile de proprietate intelectuală

Întregul conținut al Paginii https://illesanita.ro/ este protejat de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe cât și de legile internaționale ale dreptului de autor și ale altor drepturi. Această Pagină este deținut și întreținut de către ILLÉS – NAGY GYONGYI – ANITA PFA. Toate informațiile și documentele care alcătuiesc conținutul Paginii sunt protejate de drepturile de autor. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe Pagină de către vreo persoană fără acordul scris prealabil din partea Administratorului.

Toate informațiile de pe această Pagină sunt prezentate în scop informativ. Fiind vorba de informații generale există posibilitatea că acestea să nu aibă relevanță în cazuri particulare.

Responsabilitate

Administratorul nu va răspunde pentru nici o pagubă (directă sau indirectă) cauzată prin utilizarea acestei Pagini și a informațiilor pe care aceasta le cuprinde. Orice fel de pagube cauzate de erori, omisiuni, defecțiuni sau întârzieri în transmitere, viruși și/sau orice alți factori similari nu intră în responsabilitatea noastră.

Administratorul face tot posibilul ca informațiile prezentate pe această Pagină să fie corecte, însă nu vom putea fi responsabili de posibile erori care pot apărea pe această Pagină. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactității și utilității informațiilor disponibile pe această Pagină.

Aspecte juridice

Orice sesizări legate de utilizarea Paginii, a conținutului și/sau a materialelor prezentate sunt guvernate de către legislația română în vigoare.