Tanfolyamon résztvevők véleménye

hálás vagyok, hogy segíthettem

“Felüdítő volt számomra részt venni”

Nagyon tetszett!!! Számomra nagyon hasznos és különleges volt ez az együttöltött idő. Lekötötte a figyelmemet, konkrét, világos, közvetlen előadásmóddal. Felüdítő volt számomra részt venni. Mindemellett humoros és a gyakorlati része is nagyon kellemes volt. Nagyon hálás vagyok!

Erzsébet

“Egyszerre kaptam kézhez a diagnózist és a gyógymódot”

Számomra nagy felismerés volt, hogy a tanfolyam első napja után, beazonosittottam az okát, azon tüneteimnek miktől évek óta szenvedtem. Egyszerre kaptam kézhez a diagnózist és a gyógymódot. Köszönet és hála minden érintetnek kik lehetővé tették hogy eljusson hozzám ez a módszer.

Julianna

“A tanfolyam számomra innovatív volt”

Nagyon jól éreztem magam. Nagyon izgalmas a testem felfedezése… és a nőiességem e fajta megélése. Anita, te egy csoda vagy! Okkal érkeztél az életembe…és örülök a barátságodnak. A tanfolyam számomra innovatív volt… és várom a következő szintlépést, a Gésásat. Addig szorgalmasan gyakorlok!

Andrea

“Rengeteg új dolgot tudtam meg magamról”

Nagyon hasznos napok voltak. Rengeteg új dolgot tudtam meg magamról, és helyre fogok tudni tenni olyan dolgokat, amik elakadást jelentettek számomra. A mindennapi gyakorlásában hiszek, ezért célom, hogy így is tegyek, hogy megelőzzem az orvoshoz való járást. Hiszem, hogy sikerül. Hálás vagyok Illés Anitának ezért a tartalmas hétvégéért, és bízom a folytatásban. ❤️

Ildikó

“Minden nőnek ajánlom”

Minden nőnek ajánlom, egészsége megőrzése /helyrehozása érdekében! Anita egy nagyon jó tréner, hihetetlen átélessel, dinamikával tanít meg mindenre! Hálás vagyok hogy részt vehettem ezen a tanfolyamon!

Tünde

“Olyan képzések egyike, melyet nem bántam meg, hogy elvégeztem”

Nagyon megörültem amikor rátaláltam a lehetőségre, hogy már Nagyváradon is lehetséges részt venni az oktatáson, így, hogy elvégeztem a két napos tréninget, úgy gondolom, hogy minden nőnek meg kellene tanulni ezt a tornát. Az oktatás szépen felépített, érthető, a tréner nagyon készséges, és segítőkész. A gyakorlatok érthetőek, elvégezhetőek, nem kell akrobatának lenni, egy földi halandó is megtanulhassa. Nagyon köszönöm a lehetőséget, és a rám szánt időt. Nagyon elégedett vagyok, a Kriston Intim Torna olyan képzések egyike, melyet nem bántam meg, hogy elvégeztem. Ezért úgy döntöttem, hogy lányaim gyereknapi ajándéka egy Kriston tanfolyamot!

Mária