hüvely intimtorna Kriston-módszer méhsüllyedés nőknek

A gyenge hüvely jelei

Melyek a gyenge hüvely első jelei?

  • levegő kerül a hüvelybe fordított testhelyzetben és furcsa puki szerű hanggal távozik,
  • víz kerül a hüvelybe, strandolás vagy fürdőzés után,
  • kevésbé érezhető a társ pé_nisze sze_x_uális aktus alatt,
  • sürübben fordul elő felfázás, hüvelygulladás.

A hüvely gyengülése általában a következő okokra vezethető vissza:

  1. Várandósség és szülés: A várandósság és a szülés alatt a hüvely és a környező izmok, szalagok megnyúlnak, meggyengülhetnek vagy sérülhetnek. Ez különösen akkor fordulhat elő, ha hosszabb ideig tartó, nehéz szülés történik, vagy ha a szülési folyamat során szükség van szülészeti beavatkozásokra, például császármetszésre. Ez elkerülhető rendszeres Kriston Intim Torna végzésével.
  2. Hormonális változások: A menopauza idején a női nemi hormonok szintje csökkenhet, ami a hüvely nyálkahártyájának vékonyodásához és a hüvely rugalmasságának elvesztéséhez vezethet. A Kriston-módszer egyik gyakorlatsor serkenti a vérkeringést, ezáltal azt tapasztalják a rendszeresen intim tornát végzők, hogy a hüvelyszárazság megszűnik vagy jelentősen csökken.
  3. Életkor: Az életkor előrehaladtával a hüvely természetesen veszít rugalmasságából, és ezáltal gyengébbé válhat. Rendszeresen végzett Kriston Intim Tornával mindez elkerülhető.
  4. Elhízás: A túlsúly és az elhízás növelheti a hasi nyomást, ami a hüvely és a környező izmok megterhelését okozhatja.
  5. Intenzív testmozgás: Bizonyos típusú sportok, amelyek intenzív nyomást gyakorolnak a medencefenékre és a hüvelyre (pl. nehézemelés, súlyemelés), hozzájárulhatnak a hüvely meggyengüléséhez. A tanfolyamokon megtanuljuk, hogyan tudunk úgy sportolni/edzeni, hogy közben védjük az altesti szerveinket.
  6. Dohányzás: A dohányzás is hozzájárulhat a hüvelyi szövetek vékonyodásához és gyengüléséhez.

A gyenge hüvely és rossz szokások(nem alhas védő szokások) alkalmazása egyenes út egy méhsüllyedéshez vagy más sülyedésekhez. Mindez megelőzhető és visszafordítható rendszeresen végzett Kriston Intim Tornával, alkalmazva a helyes szokásokat és feltárva a pszihoszomatikai okokat!

Ne törődj bele ebbe az élethelyzetbe!

A hüvely teljes hosszban tudatosan mozdítható harántcsíkolt izom, amely rendszeresen végzett szakszerű tornával fejlődik.

Orvosok közreműködésével műszeres mérésekkel igazoltuk, hogy 10 hetes gyakorlást követően a záróizmok 132%-os javulást/erősödést érnek el.

A hüvely erősítése nem úri huncutság, hanem tudatos egészségvédelem!

Ha érdekel a Kriston-módszer, gyere és nézd meg milyen lehetőségeid vannak, hogy megtanuld!

Ajánlott bejegyzések