férfiaknak Kriston-módszer nőknek

Tanuld meg a Kriston-módszert könyvből!

Tudtad, hogy Kriston Andrea módszerét akár könyvből is megtanulhatod? A Kriston Intim Torna 37 éve folyamatosan fejlődik, Kriston Andreának több könyve is megjelent, amelyet haszonnal forgathatsz. Most kettőt szeretnék kiemelni ezek közül: a Kriston Intim Torna nőknek és Kriston Intim Torna férfiaknak – A férfierő megtartása című könyveket.

Mindkét könyvben nagyon hasznos anatómiai leírásokkal, képekkel találkozhatsz. Mindkét könyvben megismerkedhetsz azokkal a szokásokkal amelyeket érdemes beépítened a mindennapokba azért, hogy élettanulag megőrizd az altesti szerveid egészséges működését. Sok érdekes történettel ismerkedsz meg, amelyek segítenek feltérképezd a saját érzelmi világodat az intimitás kapcsán. Ezenkívül olyan éltemódbeli tanácsokat is olvashatsz, mint az egészséges mell megőrzése, arcgimnasztika, prosztata egészségének megőrzése stb.

Az a jó hírem, hogy szinte bármelyik könyvesboltban és vagy könyvtárban elérhetőek ezek a könyvek, mint egy hasznos eszköz bármikor hozzáférhetsz. Ha viszont nem tudod magadnak megengedni azt, hogy befektess most egy könyvbe vagy még nem döntötted el, hogy részt szeretnél venni egy csoportos vagy egyéni Kriston Intim Torna tanfolyamon, akkor tőlem is kölcsön kérheted határozott időre bármelyik Kriston Intim Torna könyvet. Nem titkolt célom, hogy mindenkihez eljusson ez a csodás módszer. Nyugodtan keress meg privátba a részletekkel kapcsolatosan!

Természetesen egy könyv sem pótolja a tanfolyamon való részvételt. A csoportos vagy egyéni tanfolyam sokkal összetettebb, intenzívebb élményt biztosít. A Kriston Intim Torna tanfolyamokon együtt tanuljuk a mozgást, folyamatos támogatást kapsz, felteheted kérdéseidet, sokkal több történet kerül elő. Minden tanfolyam végén egyénre szabott mozgástervet kapsz, amely épp az aktuális állapotodat veszi alapul, ez nagyon nagy segítség abban, hogy hamar elérd a célodat. A tanfolyam végeztével letölthetővé válik egy hanganyag is, amely tartalmazza az egyik gyakorlatsort, segítve a gyakorlatok hatékonyabb kivitelezését.

Ha bármilyen kérdésed felmerült, keress bizalommal! Szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre!

Ajánlott bejegyzések