Egyéb hüvely inkontinencia intimtorna Kriston-módszer nőknek

Változókor, klimax, menopauza

valtozó korban lévő nő

A női szervezet ciklikussága egy bizonyos kor felett abbamarad, már nem lesz cél a megfoganás. Ezt nevezzük változókornak, menopauzának vagy klimaxnak. Megszűnik a peteérés, a menstruáció és teljesen más hormonális rendszerre kapcsol a női szervezet. Ez egy természetes és egészséges folyamat.

Olykor előfordulhatnak tünetek is, mint például hőhullámok, verejtékezés, lassabb anyagcsere, vízmegtartás, súlygyarapodás, migrén, libidó csökkenése, hüvelyszárazság, vizelet inkontinencia, hüvelygyengeség, pszichés labilitás, feszültség stb.

Újabban népszerűvé vált az a megközelítés, hogy a fiatalnak kell maradni! Sokan leplezni akarják a korukat, akár fájdalmas és kockázatos beavatkozások árán is. Mindent megtesznek azért, hogy ne legyen látható jele az idő mulásának. Nagyon sok plasztikai műtétre kerül sor, sokan drága kenceficéket alkalmaznak, elektrostimulációval vagy lézeres kezelésekkel akárják megerősíteni a gátizmot, hormonpótló készítményeket alkalmaznak. Minden beavatkozásnak lehetnek/vannak mellékhatásai.

Érdemes lenne megváltoztatnunk a korunkhoz való viszonyunkat, mert elkerülhetetlen a változás. Mit tudsz tenni egy kiteljesedettebb változókorért? A rendszeresen végzett testmozgás, az egészséges étkezés és a vízfogyasztáson kívül sokat tehetsz az altested és az alhasad egészségéért a Kriston Intim Tornával. A rendszeresen végzett Kriston Intim Torna gyakorlatok hatására jelentősen csökkentek vagy teljesen megszüntek a következő tünetek: stressz inkontinencia, székrekedés, hüvelyszárazság, hüvelygyengeség, aranyér stb. A tornát végző nők sokszor tapasztalják a libidó nővekedését és a nőies életérzést. A Kriston Intim Torna tanfolyamokon nem csak a mozgástanulás segít ebben a folyamatban: felfedezheted a tüneteid kiváltó okát is, melyen változtatva akár teljesen megszüntetheted az intim tüneteidet.

Aktuális tanfolyamokkal kapcsolatosan itt találsz bővebb információkat!

Forrás: https://www.intimtorna.hu/hu/miben-segit#valtozokor

Ajánlott bejegyzések