intimtorna kismama Kriston-módszer nőknek

Kriston Intim Torna a várandósság alatt?

Gyakran kérdezik a kismamák, hogy lehet-e a Kriston Intim Tornát végezni a várandósság alatt, mert azt hallották, hogyha valaki nagyon megerősíti a hüvelyét, akkor nem fog tudni könnyedén szülni!

Természetesen lehet és ajánlott is felkéSZÜLni ott ahol SZÜLni fogsz. A korai szakaszban a méhtest keringését ideálissá teszik, ezzel segítve a működését, tehát támogatják a beágyazodást is. Te megnyugodhatsz, hogy ott is felkéSZÜLt leszel, ahol SZÜLsz, és gondoskodsz későbbi „női erődről” is. A szülésnél nagyon lényeges a belső állapot, hogy legyen egy ellazult állapot, ami csak bizalom esetén tud megtörténni. Amennyiben a lelkünket és testünket felkészítjük a csodás útra, akkor GÁTlástalanul elengedettek tudunk lenni, és nem lesz szükség a mesterséges GÁTLÁStalanítás, vagyis gátmetszés. 

A jó felkészüléssel nem csupán a babádnak teszed könnyebbé a kijutást, hiszen az ellazításra, nyújtásra képes izom kisebb ellenállással nyitható, hanem a saját felépülésedet is megkönnyíted.

A legkevesebb idő, ami a nagy változások megéléséhez rendszeres Kriston Intim Torna mellett szükséges, tíz hét. Ennyi idő kell, hogy az izomrostok, a kötőszövet, az érrendszer alkalmazkodása magas szintet érjen el. Ez azonban nem jelenti azt, hogy szülés előtt néhány héttel vagy akár csak néhány nappal nem érdemes megtanulnod a gyakorlatokat. A szülés napjáig bármikor megtanulhatod a Kriston Intim Tornát. Ez igaz akkor is, ha már korábban szültél. A tréning napról napra növeli az izmok feszességét és ezáltal tartóképességüket. A szülésnél is hasznát látod már a tudományodnak. Jobban tudod, miként figyelj az izmaidra, és a szülés napjától már megkezdheted a helyreállítást. A gát gyógyulását is segíted, hiszen javul a seb tápanyagellátása. 

*Inspiráció: intimtorna.hu

Ajánlott bejegyzések