Kriston Intim Torna

Gyakorlóóra Nőknek

Érezhető hatás változatosan.

Mit értünk a Kriston Gyakorlóórán?

A gátizmaink rendszeres törődést igényelnek a feladataik ellátáshoz, ezért javasolt a Kriston Intim Tornát életmódunk részévé tenni. Ennek örömteli módja a Kriston Gyakorlóóra, ami életkortól függetlenül a nőiség gondozását adja.

A Gyakorlóórán záróizmokra és a csípő környéki izmokra ható, fejlesztő mozgásokat végeznek a nők. A mozgásból álló foglakozásra azokat várjuk, akik már elsajátították a Kriston Intim Torna gyakorlatait. A különösen hatékony mozgás csúcsformába segíti a záróizmokat a legteljesebb zárásért, gondoskodik a hasi szervek egészséges magasságáról, fiatalosságot biztosít a szeméremajkakban. A mozgásanyag az emésztő-, a kiválasztó- és a női szervek funkcióját fejleszti, fokozza a medencei ízület mozgásterjedelmét és a gerinc alsó részének a stabilitását. Növeli a vitalitást és a hormonális közérzetet. A foglalkozásnak pszichoszomatikus hatása van, ami növeli az öngyógyító képességet és javítja a szexuális funkciókat. A megelőzést és a helyreállítást segítő mozgásanyag hozzájárul, hogy jobban érezd magad a bőrödben, a gyakorlatok hatására az idegrendszer kímélő üzemmódba kapcsol, ami csökkenti a stresszből származó tüneteket.

Kinek ajánlott a Kriston Gyakorlóóra!

Különösen javasolt a mozgás az egészséggondozáson túl a várandósság ideje alatt, a szülés után, egyes altesti beavatkozásokat követően (inszemináció, lombik, vetélés, abortusz, méheltávolítás, hüvely tágítással járó beavatkozások), menopauzára készülve és azt követően is. Kifejezetten javasolt még székrekedés, aranyér, inkontinencia, szétnyílt hasfal (rectus diastasis), altesti gyulladás esetén is. Kiváló lehetőség a szexuális funkciók javítására, abúzus esetén akár önsegítő eszközként a terápia kiegészítésére.

A rendszeres óralátogatás azoknak is ajánlott, akiknek szükséges az oktató vitalitása a gyakorlási kedv megtartásához, aki szereti a színes, kreatív, kihívásokat tartalmazó gyakorlást, ami során óráról órára érzékelhetővé válik a fejlődés.

Órarend és részletek

Minden héten a következő órákban találkozunk az online térben (zoom-on):

Hétfő: 20:00

Szerda: 18:00

Péntek: 6:30

Minden Kriston Gyakorlóóra visszanézhető 48 órán keresztül!

Havi bérlet ára: 120 lej (heti 3 alkalom)*

AZ ELSŐ HÉT TELJESEN INGYENES! 

Kérd a lehetőséget, hogy ingyen csatlakozz egy hétig a Gyakorlóórákhoz és próbáld ki milyen!

A Kriston Gyakorlóórákhoz csak akkor tudsz becsatlakozni ha elvégezted az alaptanfolyamot (Kriston Intim Torna Nőknek) nálam vagy bármilyen más Kriston trénernél!

*minden bérlet 1 hónapig érvényes, a hónap bármelyik napján becsatlakozhatsz!
Azért szeretem a veled, egyszerre tartott órákat, mert érzem a “személyes törődést”, mert motiválsz… szeretem, hogy megértő vagy, ránk is figyelsz, több megoldási alternatívát is kínálsz… nyár eleje óta tornázunk együtt, s azóta az izomtónusom is fejlődött, kitartóbb vagyok és jobb a kedvem is … A gyakorlatok sokszor nehezek nekem, de napról- napra “ügyesebb vagyok”… hálával köszönök mindent!
Andrea

Keress bátran ha bármilyen kérdésed felmerül!