Üdvözöllek!

Illés Anita vagyok

nő, feleség, három csodálatos kisfiú édesanyja és Kriston Intim Torna tréner

8 évvel ezelőtt találkoztam először a Kriston-módszerrel, várandósan vettem részt Kriston Andrea női alaptanfolyamán, utána a Kriston Gólyatréningen. Ez indított el a saját önismereti utamon és kitartó gyakorlással eltüntette az intim tüneteimet is. Arra lettem figyelmes, hogy a körülöttem élőknek egyre sűrűbben ajánlottam a Kriston-módszert, mint megoldási lehetőséget az intim tüneteikre. 

Úgy gondolom, hogy a Kriston-módszer egy nagyszerű önismereti út az intimitáson keresztül, innen jött az elhatározás, hogy én is szeretnék segíteni az embereken és tréner leszek.

Célom, hogy megmutassam a nőknek és férfiaknak, hogy milyen csodálatosan működik a testük és mennyi lehetőség van mindenkiben ami kiaknázásra vár! 

Magamról: optimista vagyok, kitartó, lelkes, megoldásközpontú, kíváncsi, imádom az új kihívásokat és nem hiszek a lehetetlenben.

Trénerként vállalom, hogy a Kriston-módszer új elemeit folyamatosan elsajátítom, és a legújabb ismeretekkel rendelkezem a Kriston-módszer oktatásával kapcsolatban.

IGAZOLÁSAIM

Kinek ajánlott a Kriston Intim Torna nőknek tanfolyam?

A Kriston-módszer központi kérdése az - intimitás - szinte az egész világon tabunak számít.

  • Ha szeretnéd megőrizni az altesti szerveid egészségét!
  • Ha kismama vagy és szeretnél felkéSZÜLni a szülésre, ott ahol szülni fogsz!
  • Ha szülés után szeretnéd regenerálni a gátizmaidat!
  • Ha szertnél megszabadulni a kialakult altesti tüneteidtől, mint például inkontinencia (vizelet, szél, széklet), visszértágulatok (aranyér, hüvelyi visszértágulat, szeméremtájéki visszértágulat), menstruációs görcsök, hüvelygyengeség, felfázás, petefészek kimerülés, süllyedések (méhtest, végbél vagy húgyhólyag), vaginizmus, PCOS, mióma, ciszta, méhpolip, endometriózis, alacsony libidó, száraz hüvely, hőhullámok, székrekedés stb.
  • Ha valamilyen altesti műtét után szeretnél regenerálódni!
  • Ha jobb szexuális életet szeretnél!
  • Ha érdekel a tested működése és szeretnél tenni az egészségedért!
Kinek ajánlott a Kriston Intim Torna férfiaknak tanfolyam?

A Kriston módszer 1986 óta folyamatosan fejlődik, speciális egészségvédő program.

  • Ha szeretnéd megőrizni az altesti szerveid egészségét!
  • Ha szeretnél megszabadulni a kialakult altesti tüneteidtől, mint például inkontinencia (vizelet, szél, széklet), visszértágulatok (aranyér, pénisz környéki visszértágulat, here környéki visszértágulat), prosztatagyulladás, prosztatamegnagyobbodás, kevés hímivarsejt, alacsony tesztoszteron termelés, süllyedések (végbél, hólyag), görcsös gátizom, korai magömlés, instabil merevedés, merevedési gondok, orgazmusképesség hiánya, alacsony libidó, székrekedés stb.
  • Ha valamilyen altesti műtét után szeretnél regenerálódni (pl. prosztata eltávolítás után)!
  • Ha jobb szexuális életet szeretnél!
  • Ha érdekel a tested működése és szeretnél tenni az egészségedért!
  • Ha szeretnél többet megtudni a női testről és lélekről!
A Kriston-módszer elemei:

A magyar egészségóvó eljárás célja az alhas szerveinek funkciójavítása mindkét nem esetében, óvodáskortól időskorig terjedően, prevencióra és „önrehabilitációra” kidolgozva.

01

Mozgás

bárki számára elsajátítható kortól függetlenül

02

Szokások

egészséges szokások beillesztése a mindennapokba

03

Pszihoszomatikai történetek

egészséges szervi működést gátló érzelmek csökkentése, megszüntetése

Mi történik a tanfolyamon?

A Kriston Intim Torna tanfolyamon egy összetett szemlélettel ismerkedsz meg, amelynek a végén egyénre szabott mozgástervet kapsz a kezedbe, egy hanganyagot a könnyebb gyakorláshoz. A mozgássor gyakorlásával hozhatod csúcsformába a gátizmaidat. A tanfolyamon megtanulod az alhasvédő szokásokat és közelebb kerülsz saját magadhoz az intimitáson keresztül. A tanfolyamon teljes diszkrécióra számíthatsz, egy jeligés kérdőív segítségével mérem fel az épp aktuális élethelyzetedet, ez alapján állítom össze az egyéni programodat. A torna felöltözve történik, én nem fogom megmutatni a saját gátizmaimat és leellenőrizni sem fogom a tiedet! A tanfolyamon végi a tréner beszél, de ha bármilyen kérdésed van természetesen lesz lehetőséged feltenni akár négyszemközt is.