Kriston Intim Torna

kislányoknak és kisfiúknak

Egészséges természetesség.

Gyerekek egészsége érdekében hasznos lehet a kicsik számára kidolgozott mozgásprogram, melyet a 90-es évek elejétől kezdve gyakorol és fejleszt Kriston Andrea. Már felnőttek azok a gyerekek, akik első hallgatói voltak. A foglalkozás egyénre szabott, nem csoportban történik.
A gyermekprogram során az alhasi szervek funkciójavítása történik, ami során tiszteletben tartjuk a gyermek intimitását. Először a szülővel való beszélgetés során tárjuk fel a tüneteket, majd ezt követően kerül sor a gyermekkel való találkozásra. A foglakozáson játékos eszközökkel fejlesztjük a záróizmok és a hasi szervek funkcióját. Az oktatás során semmi kínos, zavarba ejtő szituáció nem történik.
A megtanult és egyénre szabott programmal történő fejlesztés a későbbiekben a gyermek otthonában, tréner nélkül, a szülő támogatásával történik. A program elsajátítására szánt idő átlagos ideje 2-5 óra, mely szakaszokra bontott, a gyermek teherbírásától függően. A tanulás során a szülő jelen lehet. 3 éves kortól ajánljuk.

A következő tünetekkel kapcsolatban javasolt:

– akaratlan vizeletvesztés (ébren vagy alvás közben)

– akaratlan székletvesztés

– ürítési inger érzékelésének hiánya

– félelem az ürítéstől

– nehezen ürülő vizelet

– záróizmok nehéz működtetése

– székrekedés

– felfúvódás

– kiboltosuló végbél (végbél előesés)

– aranyér

– hüvelybe áramló levegő

– születési rendellenességek miatt történő műtétet követően a funkciójavítás céljából.

A Kriston-módszer elsajátításának sikeressége érdekében, ajánlott, hogy legalább az egyik szülő végezze el a Kriston Intim Torna alaptanfolyamot!

A Kriston Kisfiúknak és Kislányoknak ára 300-500 lej között mozog, annak függvényében, hogy mennyi időtartam elsajátítani a Kriston-módszert.

Ez tréning olyan volt nekem mint első nap az iskolába. Amikor tele vagy izgalommal, kérdésekkel, hogy vajon mi fog itt történni, mit fogok itt tanulni, milyen a
"tanító néni "??? Aztán jött Anita és a kedvességével, a humorával, profi tréner módon elnyerte a bizalmamat és a kényes téma már nem is volt annyira kényes. Nagyon sok mindent tanultam ezalatt a két nap alatt és ezért nagyon hálás is vagyok.
Mónika

Ved fel velem a kapcsolatot!

Ha érdekel a Kriston Gyerekprogram vagy van még valamilyen kérdésed, akkor felteheted itt is vagy elérsz telefonon, üzenetben, e-mailen. Keress bátran!